18. juni 2019
maxresdefault

Produktnyhet – Sikker overvåkning av inntil 30 dører

Sikker overvåking av inntil 30 dører og luker på farlige maskiner. https://youtu.be/inITzcNaZhM
10. april 2018
panel_and_post_3_hero.png

Ny Leverandør

Ny Leverandør – TROAX grindsystemer. Automasjon & Sikkerhet kan nå tilby grindsystemer i stål fra Svenskproduserte TROAX. Grindsystemet er svært robust og er slagtestet opp til 2000 joule. Vi kan levere grindsystem lakkert etter kundens ønske i alle RAL farger. Utvalget av dører er svært stort, med hengslede dører, skyveporter, teleskopiske porter og leddede dører som også kan monteres som dobbel løsning for ekstra store åpninger. Vi er behjelpelige med tegning av komplette løsninger.
10. april 2018
P1090073_01_229x172[1]

Produktnyhet

Ny Leverandør – Nordic Door AB Automasjon & Sikkerhet utvider sitt sortiment av tilbehør til sikkerhetsgitter og kan nå tilby sikre rulleporter fra Nordic Door. Portene er godkjent for bruk i maskinsikkerhet. De er produsert i Sverige og tåler svært mange operasjoner. Rulleporter er et bra alternativ om man behøver tilgang ofte og ikke har plass til sikkerhetsavstandene som kreves ved bruk av lysgardin/lysgitter.
28. juni 2017
se2l-opencover

Produktnyhet – sikkerhets-laserscanner

Kompakt sikkerhets laserscanner fra Automasjon & Sikkerhet. SE2L; en ny sikkerhets laserscanner i svært kompakt utførelse med master/slave funksjon.
28. juni 2017
Sentry safety relays

Nye produkter – SENTRY sikkerhetsreleer

Ny serie sikkerhetsrelé fra Automasjon & Sikkerhet, produsert av ABB Jokab Safety. Automasjon & Sikkerhet AS lanserer SENTRY; en ny produktfamilie av sikkerhetsreleer med unike egenskaper som forenkler installasjon.
28. juni 2017

Ny kursoversikt

Vi har laget ny oversikt over kurs vi tilbyr.