Inxpect Safety radar system

KONTAKT OSS FOR DEMO

Inxpect: eneste radar som er sertifisert for maskinsikkerhet

Inxpect Safety Radar Equipment er utviklet for å overvåke farlige områder i industrielle miljøer. Systemet fungerer som kroppsdeteksjon og beskyttelse.

CEDOC

I 2022 ble vi CERTIFIED EXPERT for svenske CEDOC. Detter er et program som tar deg helt fram til ferdig CE-merking.

Sikkerhet lønner seg! Maskindirektivet (FOR-2009-05-20- 544) er implementert i norsk lov og er det direktivet alle som kjøper og bygger maskiner skal følge.

ABB quickguard er solgt til TROAX.

Quick Guard kan fortsatt kjøpes av Automasjon & Sikkerhet. Troax AB er siden 01.07.2022 eier av   Quick Guard aluminum grindsystem.   Dette er et fleksibelt system for maskinsikkerhet som forhindrer adgang til farlige områder.

Produktnyhet – Sikker overvåkning av inntil 30 dører

Sikker overvåking av inntil 30 dører og luker på farlige maskiner. https://youtu.be/inITzcNaZhM

Ny Leverandør

Ny Leverandør – TROAX grindsystemer. Automasjon & Sikkerhet kan nå tilby grindsystemer i stål fra Svenskproduserte TROAX. Grindsystemet er svært robust og er slagtestet opp til 2000 joule. Vi kan levere grindsystem lakkert etter kundens ønske i alle RAL farger. Utvalget av dører er svært stort, med hengslede dører, skyveporter, teleskopiske porter og leddede dører som også kan monteres som dobbel løsning for ekstra store åpninger. Vi er behjelpelige med tegning av komplette løsninger.

Produktnyhet

Ny Leverandør – Nordic Door AB Automasjon & Sikkerhet utvider sitt sortiment av tilbehør til sikkerhetsgitter og kan nå tilby sikre rulleporter fra Nordic Door. Portene er godkjent for bruk i maskinsikkerhet. De er produsert i Sverige og tåler svært mange operasjoner. Rulleporter er et bra alternativ om man behøver tilgang ofte og ikke har plass til sikkerhetsavstandene som kreves ved bruk av lysgardin/lysgitter.

Produktnyhet – sikkerhets-laserscanner

Kompakt sikkerhets laserscanner fra Automasjon & Sikkerhet. SE2L; en ny sikkerhets laserscanner i svært kompakt utførelse med master/slave funksjon.

Nye produkter – SENTRY sikkerhetsreleer

Ny serie sikkerhetsrelé fra Automasjon & Sikkerhet, produsert av ABB Jokab Safety. Automasjon & Sikkerhet AS lanserer SENTRY; en ny produktfamilie av sikkerhetsreleer med unike egenskaper som forenkler installasjon.

Ny kursoversikt

Vi har laget ny oversikt over kurs vi tilbyr.