Ny kursoversikt
28. juni 2017
se2l-opencover
Produktnyhet – sikkerhets-laserscanner
28. juni 2017

Nye produkter – SENTRY sikkerhetsreleer

Sentry safety relays

Ny serie sikkerhetsrelé fra Automasjon & Sikkerhet, produsert av ABB Jokab Safety.

Automasjon & Sikkerhet AS lanserer SENTRY; en ny produktfamilie av sikkerhetsreleer med unike egenskaper som forenkler installasjon.

SENTRY fra ABB er en serie med sikkerhetsreleer som dekker alle typer sikkerhetsapplikasjoner. Fra basisfamile for pålitelig sikkerhet, til universalmodeller med stor fleksibilitet som forenkler lagerhold.

SENTRY familien består av fire hovedtyper:

  • Sentry BSR, basismodell for nødstopp og som ekspansjonsmodul for sikkerhetsutganger.
  • Sentry SSR, enfunksjonsrele for spesialfunksjoner som tohåndsbetjening, dørbrytere osv.
  • Sentry TSR, timer funksjoner med høy presisjon.
  • Sentry USR, universalreleer som kan erstatte alle typer sikkerhetsrele

I den nye familien av sikkerhetsreleer har ABB benyttet eksperter i alle fagfelt for å gjøre forbedringer i teknikk, ergonomi, funksjon og bruk. Designet er oppdatert spesielt med tanke på enklere installasjon og bruk. Brukere kan velge manuell eller automatisk reset med en bryter på fronten av releet. Introduksjon av multi reset gjør det mulig å bruke en enkel reset bryter for opptil 10 Sentry sikkerhetsreleer.

De avtakbare kontaktblokkene gjør at releet raskt kan byttes ut, og med utganger som tåler opp til 6A kan man ofte unngå bruk av ekstra kontaktorer.

Tre farget LED indikasjon i front gir en umiddelbar visuell indikasjon av status og gjør feilsøking raskere og enklere. Sentry releer med display gir en enkel måte å velge forhåndsdefinerte konfigurasjoner og detaljert feilinformasjon (f.eks. logg over siste 10 feil) som gjør at feilsøking og nedetid minimeres.

Sentry med tidsfunksjoner er justerbare fra 0-999 sekund med ±1% nøyaktighet som er blant de beste på markedet.

Universalmodellene i Sentry familien kan erstatte mange releer og bruksområder som gjør at reservedelslageret kan gjøres optimalt i større anlegg.

Produktsider